آخرین اخبار
-
فروش قانونی سهام کارخانه نساجی شماره یک قائمشهر با تأکید بر حفظ تولید و اشتغال
-
رونمایی از ناوگان جدید خودرویی
-
بازدید استاندار مازندران از ایستگاه نوروزی سردار شهید ناصر بهداشت
-
نشست صمیمی مهندس علیپور شهردار قائم شهر با خبرنگاران و فعالان فضای مجازی
-
تخریب واحدهای تجاری و تعریض خیابان دکتر شریعتی
-
بازدید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنايع دستی از ساختمان موزه تاریخ شهر در حال احداث شهرداری قائمشهر
-
آسفالت میدان میوه و تره بار جاده کیاکلا
-
آیین تودیع مهندس مولایی قرا و معارفه مهندس ابوذر قربانی فرماندار جدید قائم شهر
-
یلدای متفاوت در موسسه خیریه مهرویان قائم مازندران
-
آسفالت بلور شهیدان خنکدار (جاده کیاکلا)
فروش قانونی سهام کارخانه نساجی شماره یک قائمشهر با تأکید بر حفظ تولید و اشتغال

شهرداری قائمشهر در سال ۱۳۹۵ کارخانه نساجی شماره یک را به مبلغ ۳۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خریداری کرد که با احتساب سود اقساط، رقم نهایی به ۴۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسید. شهرداری دارای ۹۲ درصد سهام این کارخانه بود.
روز یکشنبه مورخ ۱7 فروردین ۱۴۰۴، کاظم علیپور شهردار قائمشهر در نشست با اصحاب رسانه در خصوص نحوه فروش کارخانه نساجی شماره یک توضیحات کامل داد.
به گفته کاظم علیپور، شهردار قائمشهر، سهام کارخانه نساجی شماره یک طی یک مزایده کاملاً قانونی به فروش رسیده است. مبلغ سهام ۹۲ درصد که توسط خریدار باید پرداخت شود، ۴۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است و در مجموع خریدار باید ۶۲۶ میلیارد تومان بابت بدهیها و سهام پرداخت کند. پرداخت بدهیهای احتمالی دیگر نیز بر عهده خریدار خواهد بود.
شهردار قائمشهر تأکید کرد که خریدار با علم به کاربری صنعتی، ثبت میراث صنعتی و حریم امنیتی کارخانه، اقدام به خرید کرده است. وی افزود: «همه باید تلاش کنیم تا خریدار نسبت به احیای کارخانه اقدام کند. نگاه ما حفظ تولید و صنعت نساجی است.»
علیپور همچنین به موضوع زمین سه هکتاری شهرک صنعتی که از املاک کارخانه بوده و در قرارداد فروش ذکر شده بود، اشاره کرد و گفت: پیش از واگذاری به شهرداری، قرارداد زمین شهرک صنعتی لغو شده بود و این امر اجرایی نشد.
وی با اشاره به شکایت سازمان خصوصیسازی مبنی بر بازپسگیری و دریافت خسارت، اظهار داشت: با پیگیریهای واحد حقوقی شهرداری و حمایتهای اعضای شورای شهر و نمایندگان، ۴۰ درصد سهام قطعی شد و شهرداری مکلف به فروش مازاد آن شد.
به گفته علیپور، ثبت میراث صنعتی و حریم امنیتی کارخانه از جمله چالشهای موجود بوده که موجب کاهش قیمت و نبود سرمایهگذار میشد. وی همچنین از ثبت حدود ۱۶۰ میلیارد تومان بدهی کارخانه تا مهر سال ۱۴۰۳ خبر داد.
شهردار قائمشهر با تأکید بر اینکه اعضای شورای شهر میتوانستند این چالش را به دوره بعد بسپارند، گفت: «پای کار آمدند تا شهرداری در آینده متضرر نشود.» مزایده در سال ۱۴۰۳ برگزار شد و شرکت دارسا قائم با مدیریت مصطفی صادقی در آن شرکت و اقدام به خرید کرد.
علیپور با تأکید بر حفظ تعداد کارگران در قرارداد فروش، اعلام کرد که سرمایهگذار متعهد به اجرای آن شده است. وی همچنین تأکید کرد که حدود ۱۴ میلیارد تومان از ۱۶۰ میلیارد تومان بدهی کارخانه بر عهده خریدار خواهد بود.
شهردار قائمشهر با اشاره به حساسیت مردم قائمشهر نسبت به تیم نساجی و کارخانجات نساجی، تأکید کرد که با خریدار جدید هیچ رفاقت و دوستی ندارد.